Over mezelf

Wie ben ik

Ik ben Erna Koenis geboren te Opmeer (1963) en ik woon nu in Heiloo.

Mijn spirituele pad begon tijdens mijn tienerjaren. Toen werd mijn interesse in de spirituele wereld gewekt. Begin jaren 90 sloot ik mij aan bij een spirituele vereniging en volgde daar diverse cursussen (oa spirituele ontwikkeling) en bezocht ledenavonden waar ook veel werd geoefend.

Een "toevallige" ontmoeting met een Reikimaster zorgde ervoor dat ik Reiki ben gaan leren. Ik ben in 2012 Reiki Master geworden en heb daar jaren, met plezier, anderen mee kunnen helpen. Ik merkte dat er geleide gesprekken ontstonden en ging me daar meer in verdiepen en zette dit in, om de ander nog meer van dienst te zijn. (Psychic werken).

Meerdere gebeurtenissen zorgden ervoor dat mijn pad zich langzaam ontvouwde en ik het pad van mediamiek mediumschap (hierbij maak je contact met overledenen) op mocht gaan. Ik heb meerdere cursussen gevolgd om mijn mediumschap verder te ontwikkelen en toe te passen.

Oktober 2016 ben ik naar de Zwanenhof in Zenderen geweest en heb daar lessen gevolgd van Chris Drew en Natalie Walker.

Februari 2017 volgde ik een workshop van Paul Jacobs.

Juni 2017 bezocht ik een weekend en kreeg les van Mavis Pattilla.

Oktober 2017 heb ik de cursus "mediumship and more" gevolgd in Engeland aan het Arthur Findley College. Lessen werden voornamelijk gegeven door Sharon Harvey. Ik heb ook lessen gevolgd van Sandie Baker, Minister Colin Bates en Angie Morris. 

Oktober 2018 wederom naar het Arthur Findley College "mediumship and more" gevolgd gegeven door Sandie Baker (ook lessen gevolgd van Colin, Angie en Bill) 

Februari 2019 bij Arthur Findley College de cursus "following tomorrows teachers" gevolgd om nu ook les te gaan geven wat betreft het mediumschap.

November 2019 bij Arthur Findley College de cursus " The complete Medium" les gehad van Eileen Davies.

Alles heeft ertoe geleid, dat er een verdieping heeft plaatsgevonden en dat mijn doel "anderen helpen" zich uit in healing, reading en lesgeven.